2013. október 17., csütörtök

Magyaros este

Nem volt tökéletes, de én nagyon jól éreztem magam. :)
Kamival délután találkoztunk és próbáltunk magyar TV paprikát szerezni, de hiába. Se a zöldségesnél, se a Lidliben (ezeken a helyeken szokott lenni) nem volt. Végül piros paprikából készítettem a pörköltet a hortobágyi húsos palacsintába, így édesebb lett, mint általában.
Készítettem egy magyaros hidegtálat (kolbász, tepertő, paradicsom, paprika, majonézes torma stb.), hortobágyi húsos palacsintát, melyhez a palacsintát Kami sütötte, és a desszertet is ő készítette. Mint utólag kiderült nem csak bulgár vendégünknek volt ez az első húsos palacsintája, de Dávidnak is. Mindkettőjük szerint finomra sikerült. Ahogy a desszert is szerintünk, ami tejszínhabos gyümölcskosárka volt. Köszi srácok mégegyszer az estéért! Remélem hamarosan ismétlünk!

U.i.: Egyébként az est vicce az volt, hogy az előételt és a főételt ugyan abból a tányérból ettük, mert ugye nincsen ám 100 tányérunk, csak egy pár. Viszont a desszertet már nem ehettük meg a pörköltszaftos tányérról, így hát csészealjon volt tálalva a gyümölcsös-habos kosár. :) (Kreatívnak kell lenni sok esetben!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése